Repareren of vernieuwen

Schade of scheuren in de riolering? Oude riolering laten renoveren? Onze lokale rioolspecialisten repareren, renoveren of vernieuwen uw riolering. Bel 078 - 487 360 en de rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt repareren of vernieuwen uw riool zo snel mogelijk! 

Wanneer is riool reparatie of renovatie nodig? 

Scheuren of gaten in de riolering worden meestal ontdekt na de reiniging van het riool, maar ook een rioollucht of een lekkage kan duiden op kapotte riolering. De reparatie van een riool of afvoer is geen prettig klus om zelf te doen. Bovendien is de kans aanwezig dat alleen zichtbare schade wordt gerepareerd maar niet de achterliggende oorzaak, zodat rioolproblemen binnen de kortste keren weer terugkomen.

Rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt zijn gespecialiseerd in het detecteren van achterliggende rioolproblemen, zoals ouderdom, verzakking of aantasting (door boomwortels) van het riool. 

Riool reparatie: Effectief en Preventief 

Onze rioolspecialisten inventariseren de omvang van het rioolprobleem en stellen een (renovatie)plan op om de schade te repareren of om de riolering te vernieuwen. De gehanteerde reparatie methode hangt af van de aard en de ernst van de de schade en achterliggende oorzaken. De rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt gebruiken de nieuwste en efficiëntste technieken voor het repareren van het riool of een afvoer.

Ter preventie van riool verstoppingen, en de ongewenste situaties die dit kan opleveren adviseren en ondersteunen onze rioolspecialisten u ook graag in het beheer van riolering. Wanneer u rioolproblemen of vragen over riolering heeft kunt u bij de rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt terecht.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u met spoed op zoek naar een ontstoppingsbedrijf ? Bel 078 - 487 360 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak.