Vetput ruimen

Dagelijks werkt u met veel passie aan uw producten. Of u nu voedsel bereidt of verwerkt: u staat garant voor de kwaliteit ervan. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, moet u eveneens alle voorzieningen in uw firma goed onderhouden. Het plaatsen van een vetput is al een aanzienlijke investering, want deze moet toch minimaal vijftien jaar meegaan. Maar dan zijn er nog de onderhoudskosten! Is dit wel rendabel?

Wanneer kunnen wij uw vetput leegmaken?

Wees gerust: een vetput ruimen kan al voor een eerlijke prijs. Ook de reiniging ervan kunt u aan onze vakmannen overlaten. Daarnaast dient u uw vetput ook te laten controleren op gebreken. Dit alles moet u minstens één keer maand (laten) uitvoeren, zo is bij de wet bepaald. Bij sommige firma’s kan het zelfs veel vaker nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan keukens waar iedere dag veel gefrituurde hapjes op het menu staan.

Een vetput ledigen: hoe werken wij?

  • We ontdoen uw vetput van alle inhoud.
  • Met een hogedrukspuit spuiten wij de vetput volledig uit.
  • Wij reinigen eveneens de afvoer- en de toevoerleidingen.
  • Wij voeren de resten af naar een erkende verwerkingsfirma.
  • U krijgt van ons een attest toegezonden. Hiermee kunt u bewijs leveren dat uw put tijdig én op een verantwoorde manier is geruimd.

Waarom uw vetput ledigen?

Bij de bereiding of verwerking van voedsel kunnen er dierlijke of plantaardige vetten in het afvalwater terechtkomen. Een vetput zorgt ervoor dat deze vetten niet samen met het water in het rioleringsstelsel geraken. Gestold vet kan namelijk geurhinder, zeer beperkte doorvoer en zelfs ernstige verstoppingen in de leidingen veroorzaken. Met behulp van onze specialisten blijft de hygiëne in uw firma gegarandeerd zonder verstoring van uw productieproces!

Tegen welke prijs kunnen wij uw vetput ruimen?

Een vetput ledigen is specialistisch werk. Bovendien kunnen de kosten per situatie verschillen. De grootte van uw vetput kan al bepalend zijn. Wij raden u daarom aan een vrijblijvende offerte bij uw vakman aan te vragen. Een tip: het afsluiten van een abonnement kan voordeliger voor u zijn. Maakt u zich in ieder geval geen zorgen: voor iedere dienst is er altijd een betaalbare oplossing voorhanden!

Rioolprobleem Kwijt: wij helpen u boetes te voorkomen!

Het niet op tijd ledigen en reinigen van uw vetput kan u een fikse boete opleveren! Voorkom nare verrassingen, bijvoorbeeld door een onderhoudscontract af te sluiten met één van onze experts. Zo vergeet u nooit de vetput te onderhouden. Daarnaast kunt u de kwaliteit blijven leveren die uw gasten of klanten van u gewend zijn! Bel nu via 078 - 487 360 met de lokale vakman om de mogelijkheden te bespreken.